2012/04/23

Halloncupcakes och After Eigth frostning

Testa och smaka är riktig rolig och för att inte låta bli bakade jag halloncupissar toppade med after eigth frostning.
De blev godkänd av familjen och min vän Helen.
Receptet hittade jag på nätet men kommer inte ihåg var, det var ett tag sedan innan jag började blogga
.
Räcker till 12 cupcakes.
100 g smör
2  ägg
4 dl mjöl
1,5 dl strösocker2dl mjölk
3 tsk vaniljsocker
2 tsk bakpulver
1 nypa salt
2 dl hallon

Gör så här:
1.Sätt ugnen på 175 grader.
2.Vispa ägg, socker, vaniljsocker poröst.
3.Tillsätt och rör ner smält smör och mjölk.
4.Blanda  både vetemjöl, bakpulver och salt och sikta ner i smeten.
5.Blanda ner hallonen i smeten.
6. Häll 2/3 av smeten i varje pappersform och in i en muffinsplåt.
7.Grädda i mitten av ugnen 25-30min, känn efter med en sticka, den ska vara torrt.

After Eigth frostning:
60 g smör (smälta)
5 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
100 g Philadelphiaost
12 After Eight plattor

Gör så:

1.Smält
After-Eigth plattorna i mikron.
2.Vispa alla ingredienser till en krämig smet (jag ställde frostningen i kylen i 1h)
3.Spritsa cupissarna och lägg på några after-eigth plattor (delad i mitten), jag lade också minipärlor och lite glitter.

1 kommentar:

  1. Mums vad smarrigt =) Kika gärna in på min matblogg och tävla i min nya tävling =)

    SvaraRadera