2013/04/27

Black and White

Svart och vitt är alltid en fullträff, jag var så nöjd med resultatet av denna tårta men måste erkänna att det var den jobbigaste tårta jag har gjort i min kort tårtkarriär....

Bland annat var alla sjuka hemma, fel planering av beställning (diamanterna som skulle beställa hade tagit slut under tiden jag var sjuk), letade efter som en dåre över hela Stockholm några ätbara diamanter (Som tur var, hittade jag de på  www.marsipanskolan.se), sockerpasta jag hade köpt på Panduro funkade inte, den sprack hela tiden....köpte ny på English Shopp som var bra och jag hade bara en dag kvar att bli klart med tårtan.

Till slut allt ordnade sig och jag kunde göra tårtan klart.





Vaniljtårtbotten.
Fylld med  mango-passionfrukt och mörkchokladmousse.
Alla dekorationer är gjorda i Sugarpaste.
Ätbara diamanter.

2 kommentarer:

  1. Allt blir verkligen långt ifrån det man har tänkt sig alla gånger men vad skönt att det löste sig till sist. Tjusigt med svart och vitt :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, verkligen...tack Sandra, vilken fint blogg du har förresten.

      Radera